Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Laminaat V-groef

Op zoek naar laminaat met V-groef? Bij Vloermarkt bent u aan het juiste adres! Laminaat V-groef geeft een luxueuze uitstraling door de look van een massieve houten vloer.

Een chique laminaatvloer met V-groef

Bij laminaat V-groef vloerdelen zijn de planken zo afgewerkt dat er een groef de de vorm van een V ontstaat tussen de planken wanneer ze gelegd worden. De V-vorm van deze groef verklaart dan ook de naam. V-groef laminaat heeft de uitstraling van een massieve plankenvloer en oogt chique in een interieur. Ook ontstaat er meer diepte in een ruimte wanneer er een laminaatvloer met V-groef is gelegd. Een veelgehoord punt van kritiek is dat zich bij een laminaatvloer met V-groef veel vuil in groef ophoopt. Maar beschouw dit liever als een voordeel; u heeft juist minder vuil op uw planken, waardoor deze minder snel slijten. Uiteraard is het wel van belang dat u de groeven regelmatig met de stofzuiger schoonhoudt. Dan zult u ongetwijfeld lang blijven genieten van uw vloer! Binnen de soorten laminaat V-groef zijn verschillende types voor elk budget. Zo zijn er soorten die geschikt zijn voor intensief gebruik en licht gebruik.

Gaat u voor landelijk of ruimte?

Met een laminaatvloer kan het beide. Voor een landelijke sfeer kiest u voor een brede laminaatvloer met een v-groef rondom. Om meer diepte in uw ruimte te creëren, kunt u kiezen voor laminaat met een v-groef aan de lange kanten.

Laminaat V-groef offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen? Kom kijken in onze showroom in Leeuwarden of neem contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden