Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Visgraat parket

Visgraat parket vloer

Visgraat parket vloeren zijn echte sfeermakers die te combineren zijn met elke woonstijl. Of uw inrichting nu modern of klassiek is; een visgraat vloer geeft warmte en kleur. Houten visgraat parket heeft ook uitstekende isolerende eigenschappen. Zo is het ook geschikt om te combineren met vloerverwarming. Tegenwoordig bouwt men steeds vaker nieuwe woningen met vloerverwarming.

Visgraat parket onderhoud

Dankzij een afwerking met olie of lak is een visgraat vloer ook makkelijk schoon te houden. U kan een visgraat vloer dweilen met geschikte onderhoudsmiddelen. Er blijft dan een verzorgend laagje achter waardoor de vloer extra beschermd wordt.

Visgraat parket leggen

Het leggen van visgraat parket is een precies werkje, men moet de vloer met veel beleid en rust leggen anders valt het eindresultaat tegen. Bent u zelf heel handig? Dan kunnen wij u ook van alle informatie voorzien zodat u de klus zelf kan klaren.

Visgraat randafwerking

U kunt kiezen uit een band of een bies.

Band
Een band is een houten rand tussen de visgraatpatronen en de wand. De band zorgt voor een natuurlijke omlijsting van de visgraatpatronen.

Bies
De bies is een dun houten randje van een contrasterende houtsoort. Bijvoorbeeld bij lichtgekleurde visgraat parket gebruikt men een donkergekleurd randje. Het doel van de biesrand is dat de visgraat parket patronen goed uitkomen in de ruimte.

Wilt u meer weten over visgraat parket?

Vloermarkt biedt u een ruime keuze aan visgraat vloeren met talloze variaties hout, patronen en afwerking. Een visgraat parket vloer die goed onderhouden wordt, gaat een leven lang mee. Wilt u zelf de unieke eigenschappen van visgraat parket ontdekken? Neem dan snel contact met ons op.

Contactpagina bekijken

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden