Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Handyfloor

PVC vloeren van Handyfloor

Vloermarkt is dealer van het kwaliteitsmerk Handyfloor, zelfklevende kunststof vloeren. Handyfloor maakt onderdeel uit van de fabrikant Gerflor en biedt een uitgebreid scala aan PVC vloeren; uiteenlopende kleuren van wit en grijs tot zwart en donkerrood. Ook kunt u kiezen voor een houtpatroon of juist een tegeleffect. De vloeren van zijn er als zelfklevende-stick vloer of als clicksysteem.

Een tijd geleden werden deze vloeren vooral in bedrijven en winkels gelegd. Door de opkomst van PVC vloeren die voor woningen zijn ontwikkeld is de vraag explosief gestegen. De vloer is in het hele huis te leggen omdat deze bestand is tegen vocht en warmte. Door deze eigenschappen is de PVC vloer dus uitermate geschikt voor in de badkamer en keuken. Het materiaal kan goed tegen warmte en geeft dit bij vloerverwarming goed door. De vloeren zijn netjes te leggen zelfs zonder plinten al is dit nog wel een behoorlijke opgave. De vloer is ook nog geluiddempend, hygiƫnisch, slijtvast en gemakkelijk in het onderhoud.

Voor het leggen van een PVC vloer adviseren wij professionele legservice van Vloermarkt. Het voorwerk is bij het leggen van een PVC vloer het belangrijkste. De ondergrond moet namelijk vlak zijn omdat grote oneffenheden in de grond nog wel te zien zijn na het leggen.

Handyfloor PVC Vloeren bekijken

Wij hebben voor een breed aanbod PVC vloeren van het topmerk Handyfloor. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie. Er zit zeker een vloer van uw gading bij! Heeft u nog vragen over ons aanbod Handyfloor PVC vloeren? Neem gerust contact op of vraag direct een GRATIS offerte aan!

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden