Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Duoplank

Vloermarkt Leeuwarden is dé specialist in Friesland op het gebied van duoplank vloeren en adviseert en informeert u graag over de mogelijkheden bij u in huis. Laat u in de showroom van Vloermarkt in Leeuwarden informeren en verrassen door het aanbod in Duoplanken vloeren. Naast duoplank vloeren hebben wij een breed aanbod houten vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren.

Ontdekt de voordelen van een Duoplank vloer

Duoplank, ook wel multiplank of combiplanken, zijn voorgefabriceerde parketvloeren die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Een Duoplanken vloer wordt in de meeste gevallen zwevend gelegd, maar kan ook verlijmd worden. Een Duoplank is opgebouwd uit twee lagen; een houten toplaag van circa vier tot zes millimeter en een laag kruislings opgebouwd multiplex. Mulitplex werkt veel minder door vocht en warmte dan massief hout, waardoor een Duoplanken vloer aanzienlijk minder werkt dan bij een zwevend gelegde massief houten vloer. Een duoplank vloer goed te plaatsen op een ondervloer met vloerverwarming. Het heeft ook nog eens het voordeel dat de warmte snel wordt doorgegeven omdat het een dunnere plank is dan bij een massief houten vloer. In het laatste geval treed er namelijk een tijdsvertraging op van warmte doorgifte op. Een Duoplank vloer is door de laag multiplex ook nog eens goedkoper dan een massief houten vloer van de gekozen toplaag. Een duoplank is leverbaar tot breedtes tot 48 cm breed!

Duoplank vloeren ervaren in onze showroom

Kom gerust langs in de showroom om inspiratie op te doen! Bij Vloermarkt slaagt u altijd. Wij helpen u graag met uw nieuwe vloer. Bel ons of stuur een vraag!

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden