Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

PVC vloeren

Voor PVC vloeren in Friesland moet u bij Vloermarkt uit Leeuwarden zijn! PVC vloeren zijn dé trend op het gebied van vloerbedekking. En dat is niet voor niets. De voordelen van PVC vloeren zijn ongekend. Vloermarkt in Friesland adviseert u graag over de PVC vloeren voor uw interieur.

Ontdek de voordelen van de PVC vloer

We lopen er allemaal regelmatig overheen, misschien wel zonder dat we het in de gaten hebben; de PVC vloer. Deze praktische, maar ook esthetisch verantwoorde vloeren worden namelijk al jaren veelvuldig gebruikt in winkels, kantoren, hotels en instellingen in o.a. Leeuwarden en de rest van Friesland. Inmiddels ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een PVC vloer. Zoals PVC laminaat; het gevoel van hout met de voordelen van kunststof.

Strak en gemakkelijk

PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een natuurlijke loopklank en worden mooi strak afgewerkt zonder plinten. Daarnaast is een PVC vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Vloermarkt verkoopt een uitgebreide collectie kwalitatieve PVC vloeren van onder meer de merken Mflor, Gelasta, Gerflor en Ambiant. In onze showroom in Leeuwarden laten we talloze kleuren en houtpatronen zien, zodat u hier altijd de PVC vloer vindt die u zoekt.

Geschikt voor iedere woonruimte

Dankzij de vele pluspunten zijn PVC vloeren geschikt voor alle ruimtes in uw huis: van woonkamer tot slaapkamer. Doordat PVC vloeren vochtbestendig zijn, zijn ze ook geschikt voor uw badkamer en keuken.

Uitgebreide collectie PVC vloeren in Friesland

Bij Vloermarkt in Friesland heeft u de keus uit een grote collectie PVC vloeren. Wat dacht u van een levensechte imitatie van een houten vloer? Of een PVC vloer volledig op maat met een eigen design? Vloermarkt in Friesland kan allerlei soorten pvc vloeren leggen.

Ook een PVC vloer in Friesland?

Gaat u voor een stijlvolle vloer met weinig onderhoud en een aantrekkelijke prijs? Dan is een PVC vloer van Vloermarkt uit Friesland de juiste keus. We zien u graag in onze showroom aan de Kelvinstraat 6 in Leeuwarden. Heeft u een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden