Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Houten vloeren Bolsward

Een kanjer in houten vloeren, ook in Bolsward.

Een houten vloer kiezen en kopen doet u niet zomaar. Vloermarkt begrijpt dat een vloer kopen voor een langere termijn bestemd is. Het genieten van een vloer moet natuurlijk jaren kunnen duren! Met de passie en liefde die wij voor top vloeren voelen, zorgen wij ervoor dat u een vloer aanschaft waar u een lange tijd plezier aan beleefd. Door de ruime schat aan ervaring en een uitgebreid assortiment aan vloeren helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bestemming in Bolsward. Vloermarkt weet raad met landelijke en nostalgische of juist strak en moderne vloeren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Graag laten wij u ideeën en inspiratie opdoen in onze showroom vol met top houten vloeren!

Of u nou uit Bolsward komt of een andere plaats, wij hebben de vloeren waar u naar opzoek bent. Van laminaat en PVC tot aan ambachtelijk bewerkte houten vloeren. Houten vloeren die wij trouwens bewerken in onze eigen werkplaats! Wat voor vloer u ook zoekt in Bolsward, bij Vloermarkt bent u aan het juiste adres.

Welk typen vloeren zijn er en welke is nou de juiste keuze? Dat is volledig afhankelijk van uw smaak in stijl van het huis. Kom voor goed advies langs in de winkel en vind uw nieuwe vloer.

Houten vloeren legservice in Bolsward

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij ook een legservice klaar staan voor u. Onze legservice zorgt voor een netjes afgewerkte en strak gelegde vloer.

Houten vloeren Bolsward garantievoorwaarden

Wanneer u een vloer aanschaf bij Vloermarkt geniet u ook van de uitstekende garantievoorwaarden. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen.

Vraag een offerte aan bij Vloermarkt en zie wat wij voor u kunnen betekenen in Bolsward!

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden