Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

mFlor

MFlor is een absoluut topmerk in PVC vloeren. MFlor is duurzaam en nauwelijks te onderscheiden van natuurstenen of houten vloeren. Daarnaast zijn mFlor vloeren uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming of in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

PVC vloeren van mFlor

Het toonaangevende merk mFlor is een absoluut topmerk onder de PVC vloeren. MFlor vloeren zijn zowel verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of losse tegels. Bij Vloermarkt vindt u een mooie collectie van mFlor met onder meer authentieke planken, rustieke planken en ook zeer lange planken, die een realistische uitstraling geven. MFlor wordt veel in woningen toegepast, maar leent zich met zijn hoogstaande kwaliteit ook uitstekend voor gebruik in bedrijfspanden als winkels en kantoren.

MFlor PVC Vloeren bewonderen in onze showroom

Bezoek onze ruime en overzichtelijke showroom PVC vloeren van het topmerk mFlor. Vakkundige medewerkers helpen u graag verder voor een bijpassend mFlor PVC vloer. Heeft u nog vragen over ons aanbod mFlor PVC vloeren? Neem gerust contact op of vraag gratis een offerte aan!

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden