Houten vloeren Burgum

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Wij zijn liefhebbers van houten vloeren voor in Burgum, u ook?

Het uitzoeken van een houten vloer is 1, 2, 3 niet klaar. Dat begrijpen wij bij Vloermarkt maar al te goed. Een vloer is in de ogen van vele mensen in Burgum een product dat voor de langere termijn wordt aangeschaft. Het is dan niet meer dan normaal dat u er jaren van kunt genieten! Door de passie en liefde die de medewerkers van Vloermarkt hebben voor vloeren, geven wij op maat gemaakt advies voor een houten vloer die het best bij uw situatie past. Daarnaast is er een ruime schat aan ervaring en een uitgebreid aanbod aan vloeren aanwezig. Dankzij de goede mix tussen deze kwaliteiten gaan wij samen met u opzoek naar de perfecte vloer voor uw woning in Burgum. Vraag naar de vele opties!

Komt u gerust een keer ideeën en inspiratie opdoen in onze showroom, waar een uitgebreid aanbod aan houten vloeren voor u klaarstaat!

Waar u ook een nieuwe houten vloer wilt hebben, of dat nu in Burgum of omstreken is, Vloermarkt staat klaar voor u! Van prachtige houten vloeren tot aan de charme van de PVC vloeren. Houten vloeren worden bij Vloermarkt bewerkt in de eigen ambachtelijke werkplaats. Naar wat voor type vloer u ook opzoek bent in Burgum, bij Vloermarkt bent u op de juiste plek.

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van vloeren, maar welke vloer is in uw situatie de juiste keus? Vloermarkt zet ze voor u op een rij.

Houten vloeren leggen in Burgum

Om het proces voor u makkelijk en overzichtelijk te houden, leggen wij uw nieuwe houten vloer graag. Onze legservice zorgt voor een afgewerkte en strak gelegde vloer. Daarnaast verwijderen wij op verzoek uw oude vloer.

Uitstekende garantievoorwaarden houten vloeren Burgum

Onze taken houden na het leggen van de houten vloer nog niet op. Mocht er helaas wat mis gaan met uw aankoop, lossen wij dat probleem direct op.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden voor uw nieuwe houten vloer in Burgum!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  18 mensen uit Burgum gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte