Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Eiken vloeren

Een echte eiken plankenvloer uit Friesland

Met een eiken houten vloer haalt u een stuk sfeer en leven in huis. Wij werken voornamelijk met onbehandeld Europees eiken, dat afkomstig is uit Leeuwarden, Friesland. Deze houtsoort is sterk en gaat jarenlang mee. Niet voor niets is Vloermarkt uit Leeuwarden oersterk in vloeren. De onbehandelde eiken planken worden in de werkplaats eigenhandig bewerkt op de manier die u wenst. We kunnen de eiken planken roken, oliën, schaven en drogen; hierdoor ontstaat een eikenvloer die exact aansluit bij wat u in gedachten heeft. Tijdens een bezoek aan de showroom in Leeuwarden laten we graag alle mogelijkheden zien. Tevens nodigen wij u van harte uit in de werkplaats om met eigen ogen te zien hoe wij de planken bewerken.

Voor eiken vloeren in Leeuwarden en in de rest van Friesland bent u bij Vloermarkt aan het juiste adres. Onze eiken vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. En met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een eiken vloer die voldoet aan al uw wensen.

Grenzeloze bewerkingsmogelijkheden

U wilt een eiken vloer die past bij uw persoonlijke smaak? Dat is mogelijk. Wij hebben alle bewerkingsmogelijkheden voor handen in onze eigen werkplaats in Friesland. Wij kopen het eikenhout onbewerkt in. Dan heeft het nog een lichte kleur. Naar uw wens, kleuren wij uw eiken vloer. Verder kunnen wij uw eiken vloer roken, logen, stomen of verouderen. Als u gaat voor schoonmaakgemak, kunt u het beste de eiken vloer laten lakken.

Vakkundige kennis over eiken vloeren

Ons team is volledig gespecialiseerd in eiken vloeren. Wij helpen u een weg te vinden in de vele keuzes, bewerkingen en kleuren. In onze showroom in Leeuwarden te Friesland zijn voorbeelden te vinden van alle mogelijke uitvoeringen van eiken vloeren.

Geïnteresseerd in eiken vloeren in Friesland?

U bent van harte welkom om eens te komen kijken in onze ruime showroom in Leeuwarden. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden