Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Houten vloer leggen

Bij het leggen van een houten vloer kunt u profiteren van onze legservice. Onze ervaren vakmensen leggen uw vloer in een handomdraai. Voordeel is dat u hiermee tijd en werk bespaart en snel van uw nieuwe vloer kunt genieten en alles opnieuw naar wens inrichten. Uiteraard is een houten vloer ook prima zelf te leggen en u bespaart in de kosten.

Houten vloer verlijmd of zwevend leggen

Er zijn twee manieren om uw houten vloer te leggen, verlijmd en zwevend. Bij verlijmd leggen worden uw houten vloeren vHouten vloer leggen. Zelf of met legservice van Vloermarktolledig verlijmd met de ondervloer. De voordelen zijn dat uw houten vloer strakker ligt en minder werkt. Kiest u voor verlijmd leggen? Dan adviseren wij u om de vloer te laten leggen door onze legservice. Wilt u de vloer ooit nog eens makkelijk kunnen verhuizen? Dan is zwevend leggen uw optie, wat overigens ook eenvoudiger zelf te doen is. Uw houten vloer wordt los gelegd op de ondervloer.

Legrichting

Naast de keuze of u gaat voor verlijmd of zwevend leggen, is de legrichting ook iets om even over na te denken. Normaal gesproken komt een houten vloer in de lengte te liggen in een woning. Wilt u de kamer optisch breder maken, dan zou u de houten vloer in de breedte kunnen leggen.

Zelf uw houten vloer leggen

Bij de aanschaf van uw houten vloer krijgt u van ons een leginstructie mee. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe u de houten vloeren moet leggen. Ook kunt u gereedschap van ons lenen, zoals een vochtmeter. Komt u er niet uit? Neem contact op en wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Bekijk ook eens onze legvideo, die u op weg helpen met het leggen van uw eigen houten vloer. 

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden