Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren in Friesland vindt u bij Vloermarkt. Wij bieden goedkoop laminaat van bekende merken voor een scherpe prijs. Bij Vloermarkt profiteert u altijd van een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding met ook nog gratis bezorging van uw laminaat vloer in heel Friesland.

Laminaat vloeren voor elk budget in Friesland

De laminaatvloer is niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. Laminaat vloeren zijn voorzien van een sterke afwerkingslaag, zodat ze goed bestand zijn tegen krassen en deuken. Een laminaatvloer is snel gelegd en kan zowel op een bestaande vloer gelegd worden, op een ondervloer en kan zelfs op beton gelegd worden.

Laminaat vloeren Leeuwarden

Laminaat kopen? Wij bieden een uitgebreide collectie laminaatvloeren van de bekende merken, passend bij elke stijl en ieder budget. Als enige in de regio Friesland zijn wij dealer van de laminaatvloeren van het Duitse kwaliteitsmerk Haro, dat onder meer prachtige lange en brede planken met een verouderde uitstraling in haar collectie voert. Uiteraard verzorgen wij graag het leggen van uw laminaatvloer, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Laminaat vloer voordelen

Laminaat vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk, goedkoop en ze verkleuren niet door een tapijt of door de zon. Vloermarkt Leeuwarden biedt u laminaat vloeren voor zowel licht als intensief gebruik.

Laminaatvloer leggen of laten leggen?

Laminaat is vrij gemakkelijk zelf te leggen. U kunt de vloerdelen eenvoudig in elkaar klikken en er is geen lijm voor nodig. Als u het zelf wilt doen, kunt u van ons gratis een laminaatknipper en vochtmeter lenen. Ook geven wij u een leginstructie mee en meer laminaat leggen tips. Als u het liever door ons laat doen, kan dat natuurlijk ook. U heeft dan 100% zekerheid op een perfect gelegde laminaat vloer. Kortom, wij helpen u waar wij kunnen!

Bent u geïnteresseerd in laminaat vloeren in Friesland?

Wij leveren laminaat vloeren in heel Friesland. Wij komen uw vloer gratis bij u bezorgen. Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden