Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Houten vloer afwerking

Het is raadzaam om uw houten vloer af te werken voor een langere levensduur en dus langer plezier. Voor houten vloer afwerking kunt u kiezen uit lakken, oliën of in de was zetten. Hoe u de afwerking van uw vloer wilt zien, is geheel persoonlijk. Bovendien moet het passen bij uw woonstijl en bij het soort hout van uw vloer.

Opties houten vloer afwerking

Lak geeft een chique uitstraling en accentueert de nerf. Olie en was geven de vloer een matte en natuurlijke uitstraling. Ook is er de mogelijkheid om de vloer te roken. Als de vloer eenmaal mooi ligt, komt er een plint omheen om het geheel netjes af te werken. Ook bij plinten kunt u kiezen uit diverse kleuren en materiaal, opstaande of liggende plinten.

Professioneel advies door Vloermarkt

De professionele vloerenleggers van Vloermarkt vertellen u graag meer over houten vloer afwerking en wat het beste bij uw vloer past. En natuurlijk kunnen we u het werk uit handen nemen door de vloer in topconditie bij u in de woning te leggen. Ook voor het onderhoud van uw houten vloer bent u bij Vloermarkt uit Leeuwarden aan het juiste adres.

Contact opnemen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden