Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Houten vloeren

Houten vloeren van Vloermarkt Leeuwarden

Hout leeft. Het is een natuurproduct met unieke eigenschappen en heeft daardoor ook die bijzondere, authentieke uitstraling. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de houten vloer ons hart heeft gestolen. Houten vloer kopen? Vloermarkt Leeuwarden heeft een uitgebreide collectie aan houten vloeren voor iedereen in Friesland. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit duoplanken ook wel multiplanken genoemd. Deze planken zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, omdat ze nauwelijks werken. Daarnaast bieden we plankenvloeren, verouderde vloeren, laminaat en parket. Al onze vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en wij maken de vloeren zelf op maat in onze werkplaats.

Bewerkt in eigen werkplaats

Geen houten vloer is gelijk, zeker niet bij Vloermarkt. Wij kopen het hout, veelal onbewerkt Europees eiken, onbewerkt in en verrichten in eigen werkplaats zelf de gewenste bewerking van de houten planken. Zo wordt de vloer precies zoals u wilt. Een unieke vloer die past bij uw interieur, smaak en stijl. Het hout waarmee we werken is afkomstig uit Friesland en wordt in onze werkplaats in Leeuwarden bewerkt; hiermee bent u dus eigenaar van een écht Friese vloer!

Alles voor uw houten vloer in Friesland

U kunt bij ons ook terecht voor alle andere onderdelen voor houten vloeren. Zo zijn onze ondervloeren goed isolerend en geluidsdempend. Plinten kunt u ook bij ons vinden in diverse houtsoorten en kleuren. Ook voor afdeklijsten en reiniging- en onderhoudsmiddelen bent u bij Vloermarkt in Leeuwarden aan het juiste adres.

Houtenvloeren showroom in Friesland

In onze showroom in Leeuwarden kunt u ons ruime aanbod van houten vloeren komen bekijken. In een huiselijke sfeer helpen wij u graag een keuze te maken. Wij bezorgen uw houten vloer kosteloos bij u thuis en kunnen uw vloer professioneel leggen.

Ook een houten vloer in Friesland?

Komt u gerust eens langs in onze showroom in Friesland. Houten vloeren in Friesland hebben wij in alle soorten en maten. Vloermarkt Leeuwarden is een erkende vloerspecialist en levert houten vloeren door heel Nederland. Wij bieden u een uitstekende service en garantie.

Vrijblijvend advies