Houten vloeren Franeker

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Een kanjer in houten vloeren, ook in Franeker.

Een houten vloer kiezen en kopen doet u niet zomaar. Vloermarkt begrijpt dat een vloer voor een langere termijn bestemd is. Het genieten van een vloer moet natuurlijk jaren kunnen duren! Met de passie en liefde die wij voor top vloeren voelen, zorgen wij ervoor dat u een vloer aanschaft waar u een lange tijd plezier aan beleefd. Door de ruime schat aan ervaring en een uitgebreid assortiment aan vloeren helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bestemming in Franeker. Vloermarkt weet raad met landelijke en nostalgische of juist strak en moderne vloeren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Graag laten wij u idee├źn en inspiratie opdoen in onze showroom met allemaal top houten vloeren!

Of u nou uit Franeker komt of een andere plaats, wij hebben de houten vloeren waar u naar opzoek bent. Van laminaat en PVC tot aan ambachtelijk bewerkte houten vloeren. Houten vloeren die wij trouwens bewerken in onze eigen werkplaats! Wat voor vloer u ook zoekt in Franeker, bij Vloermarkt bent u aan het juiste adres.

Welk typen vloeren zijn er en welke is nou de juiste keuze? Kom langs in onze showroom en vind uw nieuwe vloer.

Houten vloer legservice in Franeker

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij ook een legservice klaar staan voor u. Onze legservice zorgt voor een netjes afgewerkte en strak gelegde vloer.

Houten vloeren Franeker garantievoorwaarden

Wanneer u een vloer aanschaf bij Vloermarkt geniet u ook van de uitstekende garantievoorwaarden. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen.

Vraag een offerte aan bij Vloermarkt en zie wat wij voor u kunnen betekenen in Franeker!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  10 mensen uit Franeker gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte