Houten vloeren Harlingen

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Een kanjer in houten vloeren, ook in Harlingen.

Een houten vloer kiezen en kopen doet u niet zomaar. Vloermarkt begrijpt dat een vloer kopen voor een langere termijn bestemd is. Het genieten van een vloer moet natuurlijk jaren kunnen duren! Met de passie en liefde die wij voor top vloeren voelen, zorgen wij ervoor dat u een vloer aanschaft waar u een lange tijd plezier aan beleefd. Door de ruime schat aan ervaring en een uitgebreid assortiment aan vloeren helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bestemming in Harlingen. Vloermarkt weet raad met landelijke en nostalgische of juist strak en moderne vloeren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Graag laten wij u idee├źn en inspiratie opdoen in onze showroom vol met top houten vloeren!

Of u nou uit Harlingen komt of een andere plaats, wij hebben de vloeren waar u naar opzoek bent. Van laminaat en PVC tot aan ambachtelijk bewerkte houten vloeren. Houten vloeren die wij trouwens bewerken in onze eigen werkplaats! Wat voor vloer u ook zoekt in Harlingen, bij Vloermarkt bent u aan het juiste adres.

Welk typen vloeren zijn er en welke is nou de juiste keuze? Dat is volledig afhankelijk van uw smaak in stijl van het huis. Kom voor goed advies langs in de winkel en vind uw nieuwe vloer.

Houten vloeren legservice in Harlingen

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij ook een legservice klaar staan voor u. Onze legservice zorgt voor een netjes afgewerkte en strak gelegde vloer.

Houten vloeren Harlingen garantievoorwaarden

Wanneer u een vloer aanschaf bij Vloermarkt geniet u ook van de uitstekende garantievoorwaarden. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen.

Vraag een offerte aan bij Vloermarkt en zie wat wij voor u kunnen betekenen in Harlingen!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  23 mensen uit Harlingen gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte