Houten vloeren Sneek

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Een liefhebber in houten vloeren, ook in Sneek!

Het uitzoeken van een vloer is 1, 2, 3 niet klaar. Dat begrijpen wij bij Vloermarkt maar al te goed. Een vloer is in de ogen van vele mensen in Sneek een product dat voor de langere termijn wordt aangeschaft. Het is dan niet meer dan normaal dat u er jaren van kunt genieten! Door de passie en liefde die de medewerkers van Vloermarkt hebben voor vloeren, geven wij op maat gemaakt advies voor een vloer die het best bij uw situatie past. Daarnaast is er een ruime schat aan ervaring en een uitgebreid aanbod aan vloeren aanwezig. Dankzij de goede mix tussen deze kwaliteiten gaan wij samen met u opzoek naar de perfecte vloer voor uw woning in Sneek. Vraag naar de vele opties!

Idee├źn opdoen kan altijd in onze showroom! Deze staat vol met vloeren, van houten vloeren tot aan PVC vloeren!

Waar u ook een nieuwe vloer wilt hebben, of dat nu in Sneek of omstreken is, Vloermarkt staat klaar voor u! Van prachtige houten vloeren tot aan de charme van de PVC vloeren. Houten vloeren worden bij Vloermarkt bewerkt in de eigen ambachtelijke werkplaats. Naar wat voor type vloer u ook opzoek bent in Sneek, bij Vloermarkt bent u op de juiste plek.

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van vloeren, maar welke vloer is in uw situatie de juiste keus? Vloermarkt zet ze voor u op een rij.

Houten vloeren leggen in Sneek

Om het proces voor u makkelijk en overzichtelijk te houden, leggen wij uw nieuwe vloer graag. Onze legservice zorgt voor een afgewerkte en strak gelegde vloer. Daarnaast verwijderen wij op verzoek uw oude vloer.

Garantievoorwaarden voor houten vloeren Sneek

Onze taken houden na het leggen van de vloer nog niet op. Mocht er helaas wat mis gaan met uw aankoop, lossen wij dat probleem direct op.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden voor uw nieuwe vloer in Sneek!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  18 mensen uit Sneek gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte