Houten vloeren Wolvega

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Een kanjer in houten vloeren, ook in Wolvega.

Een houten vloer kiezen en kopen is iets wat u niet zomaar doet. Vloermarkt begrijpt dat een vloer gekocht wordt voor een langere termijn. Het genieten van een vloer moet natuurlijk jaren kunnen duren! Met de passie en liefde die wij voor top vloeren voelen, zorgen wij ervoor dat u een vloer aanschaft waar u een lange tijd plezier aan beleefd. Door de ruime schat aan ervaring en een uitgebreid assortiment aan vloeren helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bestemming in Wolvega. Vloermarkt weet raad met landelijke, nostalgische of juist strak en moderne vloeren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

 Neem een kijkje in de showroom, vol met houten vloeren!

Of u nou uit Wolvega komt of een andere plaats, wij hebben de vloeren waar u naar opzoek bent. Van laminaat en PVC tot aan ambachtelijk bewerkte houten vloeren. Houten vloeren die wij trouwens bewerken in onze eigen werkplaats volledig naar uw wens! Wat voor vloer u ook zoekt in Wolvega, bij Vloermarkt bent u aan het juiste adres.

Welk typen vloeren zijn er en welke is nou de juiste keuze? Wij hebben de vloeren voor u op een rij gezet zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Hieronder een aantal voorbeelden van houten vloeren.

Legservice houten vloeren in Wolvega

Om u alle zorgen uit handen te nemen hebben wij een zeer vakkundige legservice voor alle soorten vloeren. Onze legservice zorgt voor een netjes afgewerkte en strak gelegde vloer.

Uitstekende garantievoorwaarden voor houten vloeren Wolvega

Wanneer u een vloer aanschaf bij Vloermarkt geniet u ook van de uitstekende garantievoorwaarden. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan staan wij klaar om het probleem op te lossen. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer bezorgen wij deze ook nog eens gratis in Wolvega.

Vraag een offerte aan bij Vloermarkt en zie wat wij voor u kunnen betekenen in Wolvega!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  21 mensen uit Wolvega gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte