Houten vloeren Groningen

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Top vloeren voor uw woning in Groningen

Een vloer kiest en koopt u om er jarenlang van te kunnen genieten. Wanneer u een vloer aanschaft bij Vloermarkt weet u zeker dat dit een garantie is voor een perfecte vloer voor een lange tijd. Door de passie, liefde, ervaring en een groot aanbod aan vloeren helpen wij u graag bij de uiteindelijke keuze van uw nieuwe vloer. Vloeren hebben een prominente rol in de uitstraling van een woning. Daarom is het belangrijk dat u een goede keuze maakt en hierin goed geadviseerd wordt. Wij weten raad met welke stijl u te maken heeft. Of het nou nostalgisch en landelijk is of u huis heeft een strakke en moderne uitstraling, Vloermarkt helpt u verder met een passende oplossing.

Kom inspiratie en ideeën opdoen in onze showroom! We hebben een uitgebreid aanbod om tot de juiste keuze te komen!

Waar en wanneer u maar een nieuwe vloer wilt hebben in Groningen, wij staan voor u klaar. Van een robuuste en natuurlijk houten vloer tot aan een praktische en makkelijk schoon te houden laminaat vloer. In onze eigen werkplaats bewerken wij de houten vloeren tot een unieke en eigen vloer. Hieronder een aantal voorbeelden van houten vloeren. Voor ons volledige assortiment nodigen wij u graag uit in ons showroom.

Ervaren in vloeren leggen in Groningen

Naast het aanbieden van kwaliteitsvloeren, heeft Vloermarkt ook een legservice. Onze legservice zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer snel, strak en afgewerkt in uw huis komt te liggen. Daarnaast verwijderen wij als het nodig is uw oude vloer.

Garantievoorwaarden met inhoud

Nadat de nieuwe vloer in uw huis in Groningen ligt, dan staat u er niet alleen voor indien er iets mis is gegaan. Wij streven naar service top niveau. Mocht er iets aan de hand zijn met uw vloer, dan staan wij voor u paraat!

U kunt gerust contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden voor uw vloer in Groningen. Heeft u de telefoon al in de hand? Bel 058 213 33 35 of mail ons met uw vraag!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  18 mensen uit Groningen gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte