Houten vloeren Haren

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Passie voor vloeren in Haren en omstreken.

Het uitzoeken van een vloer is niet in één moment gepiept. Een nieuwe vloer wordt aangeschaft voor de langere termijn en heeft een prominente rol in uw woning in Haren. Daarom moet u er jaren plezier van kunnen hebben! De medewerkers bij Vloermarkt hebben een voorliefde en passie voor vloeren, mede hierdoor biedt Vloermarkt een eerlijk op maat gemaakt advies. Daarnaast is er een ruime schat aan ervaring in de wereld van de vloeren en een uitgebreid assortiment aan top vloeren. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Kom gerust langs in onze showroom en doe ideeën en inspiratie op voor uw nieuwe vloer.

Of u nu in Haren of omstreken opzoek bent naar een vloer waar u jaren plezier van wilt hebben, bij ons zit u goed! Van unieke en ambachtelijke houten vloeren en de populaire PVC vloeren tot aan het gemakkelijk en veelzijdige laminaat. Wat voor smaak u ook heeft op het gebied van vloeren in Haren, bij ons kunt u uitstekend terecht.

Met vloeren heeft u vele mogelijkheden. Wilt u een unieke vloer of wilt u liever kiezen uit vloeren die makkelijk schoon te houden zijn? De verschillende typen op een rij.

Wij leggen ook vloeren in Haren

Vloermarkt kan u ook een totaalpakket aanbieden als het gaat om een nieuwe vloer. Een onderdeel hiervan is het leggen van vloeren. Onze legservice heeft in de loop van jaren een ruime ervaring opgedaan met het leggen van vloeren in o.a. Haren. Strak, snel en zonder rompslomp.

Aantrekkelijke garantievoorwaarden

Nadat uw vloer is gelegd bent u nog niet van ons af. Wij streven naar tevreden klanten die lang plezier hebben van de nieuwe vloer. Daarom hebben wij aantrekkelijke garantievoorwaarden opgenomen, zodat de klant ook na de aankoop op ons kan rekenen.

U kunt gerust contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden voor uw vloer in Haren. Heeft u de telefoon al in de hand? Bel 058 213 33 35 of mail ons met uw vraag!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  22 mensen uit Haren gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte