Houten vloeren Noord-Holland

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Top vloeren voor uw woning in Noord-Holland

Een vloer kiest en koopt u om er jarenlang van te kunnen genieten. Wanneer u een vloer aanschaft bij Vloermarkt weet u zeker dat dit een garantie is. Door de passie, liefde, ervaring en een groot aanbod aan vloeren helpen wij u graag bij de uiteindelijke keuze van uw nieuwe vloer. Vloeren hebben een prominente rol in de uitstraling van een woning. Daarom is het belangrijk dat u goed geholpen en geadviseerd wordt. Wij weten raad met welke stijl u te maken heeft. Of het nou nostalgisch en landelijk is of u huis heeft een strakke en moderne uitstraling, Vloermarkt adviseert u.

Kom inspiratie en idee├źn opdoen in onze bomvolle showroom! We hebben voor uw behoefte de juiste impulsen om tot de juiste keuze te komen!

Waar en wanneer u maar een nieuwe vloer wilt hebben in Noord-Holland, wij staan voor u klaar. Van een robuuste en natuurlijk houten vloer tot aan een praktische en makkelijk schoon te houden laminaat vloer. In onze eigen werkplaats bewerken wij de houten vloeren tot een unieke en eigen vloer.

Ervaren in vloeren leggen in Noord-Holland

Naast het aanbieden van kwaliteitsvloeren, heeft Vloermarkt ook een legservice. Onze legservice zorgt ervoor dat uw nieuwe vloer snel, strak en afgewerkt in uw huis komt te liggen. Daarnaast verwijderen wij als het nodig is uw oude vloer.

Garantievoorwaarden met inhoud

Nadat de nieuwe vloer in uw huis in Noord-Holland ligt, bent u nog niet van ons af. Wij streven naar een eerlijk en top service. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staan wij paraat!

U kunt gerust contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden voor uw vloer in Noord-Holland. Heeft u de telefoon al in de hand? Bel 058 213 33 35 of mail ons met uw vraag!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  13 mensen uit Noord-Holland gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte