Houten vloeren Friesland

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Top houten vloeren voor uw woning in Friesland

Een houten vloer kiest en koopt u om er jarenlang van te kunnen genieten. Wanneer u een vloer aanschaft bij Vloermarkt weet u zeker dat dit een garantie is. Door de passie, liefde, ervaring en een groot aanbod aan vloeren helpen wij u graag bij de uiteindelijke keuze van uw nieuwe houten vloer. Vloeren hebben een prominente rol in de uitstraling van een woning. Daarom is het belangrijk dat u goed geholpen en geadviseerd wordt. Wij weten raad met welke stijl die u maar wilt. Of het nou nostalgisch en landelijk is of u huis heeft een strakke en moderne uitstraling, Vloermarkt adviseert u. Kom inspiratie en ideeën opdoen in onze showroom met natuurlijk een goed advies! 

Waar en wanneer u maar een nieuwe houten vloer wilt hebben in Friesland, wij staan voor u klaar. Van een robuuste en natuurlijk houten vloer tot aan een praktische en makkelijk schoon te houden laminaat vloer. In onze eigen werkplaats bewerken wij de houten vloeren tot een unieke en eigen vloer.

Ervaren in houten vloeren leggen in Friesland

Naast het aanbieden van kwaliteitsvloeren, heeft Vloermarkt ook een legservice. Onze legservice zorgt ervoor dat uw nieuwe houten vloer snel, strak en afgewerkt in uw huis komt te liggen. Daarnaast verwijderen wij als het nodig is uw oude houten vloer.

Houten vloeren Leeuwarden garantievoorwaarden

Nadat de nieuwe houten vloer in uw huis in Friesland ligt, kunt u nog steeds op ons rekenen. Wij streven naar een eerlijk service met top kwaliteit. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan staan wij paraat! U kunt gerust contact opnemen en vragen naar de vele mogelijkheden voor uw vloer in Friesland. Heeft u de telefoon al in de hand? Bel 058 213 33 35 of mail ons met uw vraag!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  6 mensen uit Friesland gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte