Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Over ons

“Mooie vloeren maken is prachtig werk”

Drijvende kracht achter Vloermarkt is eigenaar Enne Postma, wiens jarenlange ervaring in de branche van toegevoegde waarde is voor u als klant.

Een unieke vloer, afgestemd op de wensen van de klant

“Het is prachtig werk om mooie vloeren te maken. Vloeren waar mensen blij mee zijn. Doordat we de houten vloeren zelf in eigen werkplaats bewerken, kunnen we ze precies zo maken als de klant wil. Dit zorgt ervoor dat klanten een unieke vloer krijgen, afgestemd op hun wensen. Geïnteresseerden die het leuk vinden eens van dichtbij te bekijken hoe dit proces in zijn werk gaat, neem ik graag mee naar de werkplaats.Vloermarkt showroom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke vloer wordt door onszelf bij de klant thuis opgemeten en we bezorgen de vloeren met een eigen bus. Onze legservice zorgt ervoor dat alle vloeren strak en keurig afgewerkt worden geplaatst. Ook het verwijderen van de oude vloer is onderdeel van ons dienstenpakket. Ons werk houdt echter niet op bij het maken, verkopen en leggen van vloeren. Ook na aankoop zijn we er voor onze klanten. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan lossen we dit direct op. We willen dat onze klanten niet alleen blij zijn met hun nieuwe vloer, maar ook met de manier waarop ze behandeld zijn. Het geeft altijd weer een goed gevoel als klanten helemaal tevreden zijn, daar doe je het uiteindelijk voor.”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vrijblijvend offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden