Houten vloeren Imsum

 • 25 jaar garantie op uw houten vloer
 • Geen aanbetaling noodzakelijk
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Vakkundig advies

Wij zijn liefhebbers van houten vloeren voor in Imsum, u ook?

Het uitzoeken van een houten vloer is 1, 2, 3 niet klaar. Dat begrijpen wij bij Vloermarkt maar al te goed. Een vloer is in de ogen van vele mensen in Imsum een product dat voor de langere termijn wordt aangeschaft. Het is dan niet meer dan normaal dat u er jaren van kunt genieten! Door de passie en liefde die de medewerkers van Vloermarkt hebben voor vloeren, geven wij op maat gemaakt advies voor een vloer die het best bij uw situatie past. Daarnaast is er een ruime schat aan ervaring en een uitgebreid aanbod aan vloeren aanwezig. Dankzij de goede mix tussen deze kwaliteiten gaan wij samen met u opzoek naar de perfecte vloer voor uw woning in Imsum. Vraag naar de vele opties!

Kom gerust langs in onze showroom en doe ideeën en inspiratie op voor uw nieuwe houten vloer!

Waar u ook een nieuwe vloer wilt hebben, of dat nu in Imsum of omstreken is, Vloermarkt staat klaar voor u! Van prachtige houten vloeren tot aan de charme van de PVC vloeren. Houten vloeren worden bij Vloermarkt bewerkt in de eigen ambachtelijke werkplaats. Naar wat voor type vloer u ook opzoek bent in Imsum, bij Vloermarkt bent u op de juiste plek.

Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van vloeren, maar welke vloer is in uw situatie de juiste keus? Vloermarkt zet ze voor u op een rij.

Houten vloeren leggen in Imsum

Om het proces voor u makkelijk en overzichtelijk te houden, leggen wij uw nieuwe vloer graag. Onze legservice zorgt voor een afgewerkte en strak gelegde vloer. Daarnaast verwijderen wij op verzoek uw oude vloer.

Houten vloeren Imsum garantievoorwaarden

Onze taken houden na het leggen van de vloer nog niet op. Mocht er helaas wat mis gaan met uw aankoop, lossen wij dat probleem direct op.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden voor uw nieuwe vloer in Imsum!

Benieuwd naar de scherpe prijs?

  Uw naam:*

  E-mailadres:

  Telefoonnummer*

  Het aantal vierkante meters:

  10 mensen uit Imsum gingen u voor

  Vragen? Bel ons op: 058-2133335

  Bent u benieuwd naar de beste prijs voor uw houten vloer? Vraag dan gratis een offerte bij Vloermarkt! Altijd vrijblijvend, gratis en eenvoudig!

  Ik wil een gratis offerte