Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Inspiratie

De volgende foto’s zijn gemaakt bij klanten. Bij elke vloer is te zien dat de afwerking en precisie van het leggen van top kwaliteit zijn.

Houten vloeren

Hout leeft. Het is een natuurproduct met unieke eigenschappen en heeft daardoor ook die bijzondere, authentieke uitstraling.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een natuurlijke loopklank en worden mooi strak afgewerkt zonder plinten. Daarnaast is een PVC vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. De ondervloer moet wel goed vlak zijn omdat grove oneffenheden te zien zijn door het materiaal. 

Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn voorzien van een sterke afwerkingslaag, zodat ze goed bestand zijn tegen krassen en deuken. Een laminaatvloer is snel gelegd en kan zowel op een bestaande vloer gelegd worden, op een ondervloer en kan zelfs op beton gelegd worden.

Trappen

Naast vloeren zijn we ook erg bedreven in het opknappen van trappen. Een bestaande trap wordt nieuw leven ingeblazen door een nieuwe laag over de bestaande trap te leggen. Dit kan met verschillende materialen.

Onderhoud

Om de uitstraling van de vloeren perfect te houden zal er ook onderhoud aan gedaan moeten worden. Dit kan variëren van simpelweg schoonhouden of een grondige reiniging tot zelfs een complete renovatie van de vloer.

Geïnspireerd?

Kom dan snel langs om uw nieuwe vloer uit te zoeken of neem contact met ons op.

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden