Oersterk in houten vloeren
Bij Vloermarkt Leeuwarden slaagt u altijd!

Onderhoud PVC vloer

Met PVC vloeren zijn mooi en erg praktisch tegelijk. U haalt een onderhoudsvriendelijke vloer in huis die een natuurlijke uitstraling heeft. Maar u hoeft de vloer niet te onderhouden zoals u met hout wel zou doen. Het onderhouden van uw PVC vloer is net zoals bij laminaat heel simpel door de vloer schoon te houden. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, dus begint het onderhoud al vanaf de eerste dag dat u van uw nieuwe vloer kan genieten.

Onderhoud uw PVC vloer door krassen en vuil te voorkomen

Het belangrijkste onderhoud begint eigenlijk al voordat uw de PVC vloer gaat leggen: een goede ondervloer. Een ondervloer werkt egaliserend en voorkomt deuken in uw nieuwe vloer.

Wanneer uw PVC vloer vervolgens eenmaal er prachtig bij ligt, kunnen meubels kunnen (weer) op zijn plek. Plaats onder de meubelpoten viltdoppen om krassen te voorkomen. Helemaal bij meubels die u vaak verschuift, zoals stoelen. Om vuil van buiten zoveel mogelijk ook buiten te houden is een goede deurmat een must. Natuurlijk blijft het niet stofvrij in uw woning en zult u regelmatig de stofzuiger ter hand moeten nemen.

Regelmatig dweilen met pH-neutraal middel

Wekelijks stofzuigen is voldoende. Toch is regelmatig uw vloer even weer helemaal opfrissen door te dweilen aan te raden. Gebruik daarvoor handwarm water en wring de dweil goed uit. Dweil voor het beste resultaat met een microvezel doeken en met een pH-neutraal reinigingsmiddel of een ander middel dat geen filmlaag achterlaat. Verschoon het water ook met enige regelmaat, zodat er geen vuilresten of strepen achterblijven. Heeft u een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Gratis offerte ontvangen

De voordelen van Vloermarkt

  • Productie ter plaatse
  • Eigen vloerontwerp mogelijk
  • Geen aanbetaling noodzakelijk
  • Goede garantievoorwaarden